Ciorba de pui cu branza topita cu smantana

de reisnaor_2006 in Ciorbe, 24 Feb 2020 | 3429 vizualizari

 

O ciorba delicioasa, satioasa, am fost sceptica la inceput dar rezultatul a fost pe masura.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi
  • 3 cartofi potriviti
  • 50 gr de unt
  • 270 gr branza topita cu smantana
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu branza topita cu smantana:

       Pentru inceput cartofii curatati si taiati cubulete ii punem in apa cu sare la fiert.

Separat intr-o tigaie calim in untul topit, ceapa si morcovul taiat cubulete.

       In apa in care au fiert cartofii pe jumatate, adaugam ceapa, morcovul calit, pieptul de pui taiat cubulete si branza topita. O lasam sa fiarba si adaugam la sfarsit dupa gust sare, piper si patrunjel verde.

 

TIPS-URI

1

In ciorba putem adauga orez sau alte legume.

2

Pieptul de pui se poate inlocui cu ciuperci champignon

3

La afumatura putem adauga in ciorba usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu branza topita cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume și piept de pui